JOGNYILATKOZAT

A HONLAP CÉLJA
Honlapunk célja, hogy tájékoztatást nyújtson a NODORYL DOLO tabletta használatáról.

HASZNÁLATI FELTÉTELEK
Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlapon szereplő információk jogosulatlan felhasználásért a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. nem vállal felelősséget. A honlapon elhelyezett információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése, mely nem helyettesíti az orvos felkeresését.

INFORMÁCIÓK
A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Bár a honlap oldalai hozzáférhetőek más ország felhasználói számára is, a közölt információk azonban kizárólag Magyarország területén érvényesek. A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért és nyomatékosan elutasít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő információkkal kapcsolatban. Felelősség sem a MEDITOP Gyógyszeripari Kft.-t, sem a honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

VÉDJEGYEK, VÉDETT NEVEK, DOMAIN NEVEK
A bejegyzett nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik.

SZERZŐI JOG, AZ INFORMÁCIÓK TULAJDONJOGA
Minden szerzői jog a MEDITOP Gyógyszeripari Kft.-t illeti.

HONLAPOT LÁTOGATÓKTÓL SZÁRMAZÓ VISSZAJELZÉSEK
A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. részére elküldött információt nem őrizzük meg, nem vállalunk válaszadási kötelezettséget.

ADATVÉDELEM
Általában a webhely és az egyes oldalak látogatottságáról esetlegesen a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. gyűjt adatokat, de ebben a folyamatban nem gyűjtünk személyes adatokat.


A Nodoryl Dolo 250 mg tabletta metamizol-nátrium hatóanyagú vény nélkül kapható gyógyszer. Alkalmazási előírás dátuma: 2019.03.18. | Forgalomba hozatali engedély száma: OGYI-T-23298/02
A Nodoryl Forte 500 mg tabletta metamizol-nátrium-monohidrát hatóanyagú vény nélkül kapható gyógyszer. Alkalmazási előí­rás dátuma: 2019.11.26. Forgalomba hozatali engedély száma: OGYI-T-23298/04
Gyártó: MEDITOP Gyógyszeripari Kft. | Anyag lezárásának dátuma: 2020.03.02.